Eveniment

VIDEO | Imagini dramatice în Harghita după potopul de seara trecută: zeci de case şi apartamente, inundate

Autor: Cosmin Pirv

10.06.2020, 21:37 189
UPDATE: Pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din 210 locuinţe, 286 curţi, 32 beciuri şi o stradă, după ce 10 localităţi din opt judeţe au fost afectate de ploile din ultimele 24 de ore, anunţă IGSU.
 
În ultimele 24 de ore, pompierii militari au intervenit în opt judeţe pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente şi vremea rea.
 
În cursul zilei de marţi şi pe timpul nopţii, la nivel naţional au fost emise 68 atenţionări şi avertizări hidrometeorologice imediate care au vizat intensificări puternice ale vântului, averse, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, vijelii, scurgeri importante pe versanţi şi viituri rapide pe râurile mici.
 
În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase au fost înregistrate efecte de vreme rea în 10 localităţi din opt judeţe (Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Maramureş, Mureş, Sălaj, Timiş şi Teleorman).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO