Eveniment

Vacanţa exotică poate fi la Cluj: tratamente terapeutice combinate cu tehnici de masaj şi meditaţie

Vacanţa exotică poate fi la Cluj: tratamente...

Autor: Raisa Humeniuc

13.09.2020, 19:41 97

De la tratamente terapeutice combinate cu tehnici de masaj şi meditaţie până la clase de yoga, toate pot fi experimentate într-un SPA asiatic deschis de Tina, care vine din India. Preţul unui masaj de relaxare începe de la 100 de lei şi poate să ajungă până la 250 de lei.

La Cluj poate fi găsit un loc unde cei cărora le-au fost stricate planurile se pot relaxa ca în Asia: de la masaj thailandez, la meditaţii şi yoga, aici pot fi experimentate toate, în timp ce clienţii simt arome îmbietoare.

SPA-ul asiatic a fost ideea Tinei, o tânără care s-a mutat din India în România împreună cu familia ei în urmă cu nouă ani.

Fiecare persoană care păşeşte în SPA-ul asiatic se simte ca într-o vacanţă.

Cele mai apreciate sunt tratamentele terapeutice combinate cu tehnici de masaj şi meditaţie care îi fac pe cei care calcă pragul SPA-ului să aibă parte de experienţe senzoriale unice.

După ce nu a mai putut pleca în concediul mult dorit din cauza COVID-ului, Elisabeta a ales să se relaxeze în oraşul ei.

„Mă simt foarte relaxată. Având un job la care stau tot timpul la birou, chiar simţeam nevoia să evadez aşa într-o vacanţă şi cum soluţiile sunt cam restrânse, cred că locul acesta chiar îţi permite să simţi că ieşi într-o zonă mai exotică”, spune Elisabeta Chiţimuş, clientă.

„Am vrut să le oferim oamenilor din Cluj o experienţă tipic asiatică atunci când nu pot să meargă până acolo. Aici ei găsesc mirosurile mirodeniilor şi ale parfumurilor pe care se găsesc doar în Asia în mod normal. Aici pot să facă yoga sau să se relaxeze la un masaj asiatic”, explică Tina Agarwal, administrator SPA.

„Nu mai avem atâta libertate de mişcare în lume, dar avem aici o oază de relaxare chiar la noi acasă”, adaugă Alina Bodea, o altă clientă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO