Eveniment

USR a început campania electorală împotriva lui Iohannis. Dan Barna: Preşedintele e un om bun, dar reprezintă clasa politică ce ne-a adus aici

USR a început campania electorală împotriva lui...

Autor: Laura Buciu

26.07.2019, 13:48 224

Liderul USR, Dan Barna, a spus, vineri, la Sibiu, că preşedintele Klaus Iohannis, împotriva căruia va candida la prezidenţiale, că este „un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie”. Despre campanie, a declarat că „Termopile” va fi la Sibiu.

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce are să îi reproşeze lui Klaus Iohannis, liderul USR, Dan Barna, a spus că preşedintele este „reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie”, fiind candidat din partea PNL.

„Preşedintele Iohannis este reprezentantul PNL. Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani, clasa politică, toată, şi de o parte şi de cealaltă, a funcţionat în afara legăturii cu comunitatea”, a declarat Dan Barna.

Întrebat, de asemenea, cu cine a votat în 2014, Barna a răspuns: „Am votat, evident, cu preşedintele Iohannis”.

De asemenea, dat fiind faptul că Dan Barna şi Klaus Iohannis, candidaţi la preşedinţie, sunt amândoi din Sibiu, liderul URS a spus că în campanie, „Termopile” va fi la Sibiu, lucru care i se pare „interesant”.

„La cum arată lucrurile în momentul de faţă, pare că <Termopilele> va fi la Sibiu. Toată lumea va observa cu atenţie ce se întâmplă la Sibiu. (...) Va fi foarte interesant pentru că şi eu şi domnul Iohannis suntem de aici”, a mai spus Barna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO