Eveniment

Urmează ZF NNDKP Legal & Tax, ediţia a 8-a. Luni, 16 octombrie, de la ora 10:00 pe zf.ro: Sunt suficiente creşterile de taxe sau urmează un alt val? La ce ne putem aştepta în anul 2024?

Urmează ZF NNDKP Legal & Tax, ediţia a 8-a. Luni, 16...

Autor: Răzvan Botea

12.10.2023, 00:05 176

Anul 2023, al doilea an consecutiv de creşteri de taxe este aproape de final şi companiile aprobă bugetele din 2024 în speranţa că nu vor mai fi alte surprize fiscale, care să le dea calculele peste cap.

Guvernul a venit cu un pachet masiv de creşteri de taxe, taxe noi sau măsuri de combatere a evaziunii fiscale, toate plătite într-un final de companii şi populaţie, dar rămâne un mare semn de întrebare acoperirea nevoilor bugetare numai cu acest calup de măsuri. Sunt suficiente creşterile  de taxe sau urmează un alt val? La ce ne putem aştepta în 2024? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde specialiştii NNDKP, divizia de consultanţă fiscală, la cea de-a 8-a ediţie a conferinţei NNDKP Legal & Tax.

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) organizează o nouă ediţie din seria de conferinţe NNDKP Legal & Tax. Ca în fiecare an, conferinţa îşi propune să analizeze principalele aspecte juridice şi fiscale pe care companiile din România trebuie să le aibă în vedere pe final de an şi pentru perioada următoare.

La dezbatere vor fi prezenţi Alina Timofti, partener şi coordonator, NNDKP Consultanţă Fiscală; Marius Ionescu, partener şi coordonator, NNDKP Consultanţă Fiscală; Daniel Hadar, director taxe NNDKP Consultanţă Fiscală Cluj-Napoca şi Marius Ezer partener, NNDKP Soluţionarea Disputelor.

 

Principalele teme de discuţie:

Creşterile de taxe sunt urmare a angajamentelor asumate prin PNRR sau menite să acopere găuri bugetare?

Care sunt principalele modificări fiscale anunţate în acest an?

Care este impactul acestor modificări asupra mediului de afaceri românesc?

Creşterile de taxe sunt suficiente sau urmează un alt val? La ce ne putem aştepta în 2024?

Unde se află ANAF în actuala criză bugetară? La ce ne putem aştepta?

Care sunt ultimele tendinţe în disputele fiscale

Teme predilecte în inspecţia fiscală

Disputele fiscale la nivelul instanţelor de judecată

Este România pregătită pentru revoluţia MAP (mutual agreed procedure)?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO