Eveniment

Urmează Deloitte/ZF „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?“. 3 mai, de la ora 09:00, pe zf.ro: Luminiţa Tatarici de la BNR şi Cosmin Păunescu de la ASF vin la conferinţa Deloitte ZF despre finanţarea sustenabilă

Urmează Deloitte/ZF „Ce înseamnă o finanţare...

Autor: Răzvan Botea

02.05.2023, 00:05 167

Luminiţa Tatarici,  şef serviciu în Direcţia Stabilitate Financiară de la Banca Naţională a României (BNR)  şi Cosmin Păunescu, şeful Unităţii de Suprave­ghere Prudenţială din cadrul Autorităţii de Supraveghere Finan­ciare (ASF), participă marţi, 3 mai, la con­ferinţa  „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie? Cadrul de regle­mentare, instrumente financiare, perspectiva băncilor şi a finanţatorilor vs. perspectiva com­paniilor şi a investitorilor.”

Luminiţa Tatarici este doctor în finanţe la Universitatea de Studii Economice Bucureşti. Are o experienţă de peste 10 ani în Divizia de Stabilitate Financiară, cu o expertiză în monitorizarea şi evaluarea riscurilor siste­mice, inclusiv riscurile climatice, şi imple­men­tarea şi evaluarea poli­ticilor macro­pru­denţiale. Cosmin Păunescu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul pieţei de capital. În prezent ocupă funcţia de şef al Unităţii de Supraveghere Prudenţială din cadrul ASF, concentrându-se pe stabi­litatea financiară şi mecanismele de management al riscului la nivelul entităţilor de pe piaţa de capital.

A lucrat în sectorul mana­gementului de active private, deţinând funcţia de CEO al unui administrator independent şi membru al Consiliului de Administraţie al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România (AAF).

Luminiţa Tatarici

 

Cosmin Păunescu

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO