Eveniment

Urmează Deloitte CFO Summit 2023. 15 februarie, de la 09:30. Cum gestionează companiile provocările din lanţurile de aprovizionare şi creşterea costurilor cu finanţarea? Care sunt cele mai importante probleme de pe masa directorilor financiari din România?

Urmează Deloitte CFO Summit 2023. 15 februarie, de la...

Autor: Răzvan Botea

10.02.2023, 00:06 353

Anul 2023 se adaugă la o suită de ani marcaţi de incertitudini pentru mediul de business. Într-un context în care  preţul şi disponibilitatea materiilor prime nu sunt certe, inflaţia, chiar dacă s-a stabilizat, a rămas de mai bine de patru ori mai mare decât în anii trecuţi, preţurile energiei sunt în continuare volatile şi războiul din Ucraina poate evolua impredictibil, una dintre cele mai grele misiuni este cea a liderului departamentului financiar, care trebuie să vină cu predicţii de business pliate pe realitate.

În acest context, se ridică mai multe întrebări, la care directorii financiari care vor fi prezenţi la cea de-a patra ediţie a Deloitte CFO Summit vor răspunde: cum va reacţiona economia locală la provocările generate de contextul actual dominat de incertitudine? Care sunt priorităţile companiilor în acest climat? Ce aşteptări au directorii financiari privind evoluţiile macro-economice în 2023? Cum gestionează creşterea costurilor cu finanţarea?

Dezbaterea va prilejui anunţarea rezultatelor studiului CFO Survey România, efectuat de Deloitte în rândul a peste 120 de directori financiari din ţară. Studiul  analizează percepţia liderilor departamentelor financiare cu privire la evoluţiile macroeconomice şi ale mediului de business, priorităţile lor strategice pentru acest an, dar radiografiază şi două teme care au devenit tot mai importante pentru directorii financiari: lanţurile de aprovizionare şi adoptarea de soluţii cloud. Videoconferinţa va fi transmisă live pe zf.ro şi pe conturile de Facebook ale Deloitte România şi ale Ziarului Financiar.

 

Deloitte România cu sprijinul Ziarului Financiar organizează miercuri, 15 februarie, cea de-a patra ediţie a conferinţei Deloitte CFO Summit, un eveniment dedicat departamentelor financiare ale companiilor din România.

Anul acesta, la fel ca la ediţiile anterioare, vor participa directorii financiari (CFO) ai unora dintre cele mai importante companii din România. Dezabaterea poate fi urmărită pe zf.ro, începând cu ora 09:30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO