Eveniment

Unde îşi petrec românii vacanţele? Cele mai populare destinaţii exotice

Mall-ul CentralWorld din Bangkok, Tailanda.

Autor: Mirabela Tiron

23.03.2013, 08:27 819

Destinaţiile exotice, cele mai "bătătorite" de români sunt Republica Dominicană, Mexic şi Thailanda, afirmă Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei de turism Perfect Tour, invitat la ZF Live.

Una dintre cele mai scumpe vacanţe pe care agenţia Perfect Tour a vândut-o a fost însă un sejur in Dubai, de 60.000 de euro, cumpărat de o familie care a zburat la clasa business, a făcut transferul cu limuzina şi s-a cazat într-un hotel de lux.

"Concurăm în această piaţă pe segmentul clienţilor cu venituri medii, mari şi foarte mari. În acest moment concurenţa este pe consultanţa oferită, care face diferenţa. Este important să îi spui unui client, de exemplu, când este mai bine să meargă în Republica Dominicană sau periodicitatea musonilor din Asia de Sud-Est", a spus Văduvoiu, invitat vineri la emisiunea ZF Live.

"Trimitem peste 100.000 de români în străinătate. Cei mai mulţi merg în Bulgaria, Turcia, Grecia şi Spania." Pentru românii cu bugete mari, Perfect Tour a scos la vânzare un pachet de lux de 23 de zile în jurul lumii, ce include vizite în şapte destinaţii: Viena, Cape Town, Buenos Aires, Tahiti, Bora Bora, Sydney, Muscat, al cărui tarif variază între 18.000 şi 30.000 de euro. Perfect Tour a fost una dintre firmele expozante la Târgul de Turism de la Romexpo, cel mai mare din România, care s-a desfăşurat în perioada 14-17 martie şi care a reunit 275 de expozanţi.

Citiţi articolul integral pe zfcorporate.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO