Eveniment

Un singur sportiv din România va juca în a şaptea zi la US Open

Un singur sportiv din România va juca în a şaptea zi...

Autor: Denis Şchiopu

04.09.2016, 13:55 119

Meciul în care este implicată şi Niculescu se va disputa pe terenul 17 din complexul de la Flushing Meadows, în jurul orei 19:30, după o partidă de dublu masculin. Prima confruntare pe această arenă este programată de la 18:00, între perechea Nicolas Almagro/Victor Estrella Burgos, din Spania, respectiv Republica Dominicană, şi dublul australiano-brazilian Chris Guccione/Andre Sa.

În primele două runde, Niculescu şi King au trecut de americancele Ashley Weinhold şi Caitlin Whoriskey, scor 6-2, 5-7, 7-5, respectiv de ucrainencele Lyudmyla Kichenok şi Nadiya Kichenok, scor 6-3, 6-1.

În afară de Niculescu, Simona Halep şi Horia Tecău sunt ceilalţi doi sportivi români rămaşi în competiţie la US Open. Considerată a cincea favorită, Halep o va întâlni, luni, pe Carla Suarez Navaro (Spania, locul 12 WTA) şi, în aceeaşi zi, Tecău va concura la dublu alături de olandezul Jean-Julien Rojer împotriva dublului Robert Lindstedt/Aisam Al-Haq Qureshi, din Suedia, respectiv Pakistan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO