Eveniment

Un salariu pe zi. Un deployment engineer câştigă între 1.800 şi 2.200 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:
Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor.

Autor: Ramona Cornea

19.11.2023, 11:36 2307

Un angajat pe poziţia de deployment engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.800 şi 2.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor. De asemenea, participă la procesul de migraţie a acestor platforme dintr-un centru de date privat în cloudul public. Produsele finale permit gestionarea soluţiei eSIM la distanţă pentru numeroşi clienţi de înaltă importanţă. Acest rol implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL, VNet Gateway, Python, Terraform, Grafana/Prometheus, Cassandra DB, Maria DB/MySQL, Redis, JVM. Oferta salarială este între 1.800 - 2.200 euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: al 13-lea salariu, program flexibil, asigurare de sănătate, acces la cursuri şi platforme de e-learning.

În prezent, 714 de posturi vacante pentru poziţia de deployment engineer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Sibiu, Timişoara etc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO