Eveniment

Un nou fond GED pentru Europa de Est

04.11.2003, 00:00 11

Compania spaniola GED Capital Development, care administreaza Fondul Roman Post Privatizare, ar putea lansa anul viitor un fond regional pentru tari din Europa Centrala si de Est, care va investi si in Romania.
Compania incearca de mai mult timp sa ridice un al doilea fond pentru Romania, fie pentru investitii in mai multe sectoare, fie specializat pentru sectorul imobiliar.
"Am primit reactii destul de pozitive din partea potentialilor investitori in acest al doilea fond al GED Capital. In luna decembrie vom incepe stringerea banilor, iar fondul de investitii isi va incepe activitatea in luna aprilie", a declarat pentru Mediafax Robert Luke, managing director al GED Capital pentru Romania.
Luke a adaugat ca suma alocata investitiilor in Romania va fi de 50 de milioane de dolari iar cea pentru Bulgaria si Ungaria va fi de 30 de milioane de euro. Durata de viata a fondului regional va fi de zece ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO