Eveniment

Un acţionar al companiei de vinuri Murfatlar, adus cu mandat la DNA

Un acţionar al companiei de vinuri Murfatlar, adus cu...

Autor: Mediafax

17.10.2016, 14:07 599

Procurorii DNA au făcut, luni, percheziţii în 28 locaţii din Capitală şi judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, la persoane suspectate de corupţie evaziune fiscală, prejudiciul în acest caz fiind de aproximativ 600 de milioane de lei, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

"În cursul dimineţii de 17 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, postat pe site-ul instituţiei.

Cazul vizează săvârşirea, în perioada 2010-2014, a unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie şi de evaziune fiscală.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că în acest caz sunt implicaţi funcţionari ai statului român şi că implicată ar fi compania de vinuri Murfatlar.

Prejudiciul în acest dosar este estimat la aproximativ 600 de milioane de lei, potrivit aceloraşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO