Eveniment

Taylor Swift a fost numită Persoana anului 2023 de prestigioasa publicaţie Time Magazine. Cântăreaţa americană îi urmează pe Barack Obama, Greta Thunberg şi Volodymyr Zelensky

Taylor Swift a fost numită Persoana anului 2023 de...
06.12.2023, 20:50 127

Taylor Swift a încununat un 2023 strălucitor, fiind desemnată de revista Time Magazine drept persoana anului. 

Vedeta, al cărei turneu Eras a doborât recordurile de încasări şi a provocat o anchetă privind practicile de vânzare ale Ticketmaster, îi urmează pe Barack Obama, Greta Thunberg şi Volodymyr Zelensky.

Premiul este acordat unui eveniment sau unei persoane care se consideră că a avut cea mai mare influenţă asupra evenimentelor globale din ultimul an.

Cântăreaţa a recunoscut, de asemenea, pentru revistă că, de multe ori, concertele sale Eras, care durează 180 de minute, o lasă epuizată fizic.

După o serie de spectacole, "nu mă ridic din pat decât pentru a lua mâncare şi a o duce înapoi în patul meu şi a o mânca acolo", a spus ea.

"Abia pot să vorbesc pentru că am cântat timp de trei spectacole la rând. De fiecare dată când fac un pas, picioarele mele fac "crunch, crunch, crunch" de la dansul pe tocuri."

Cererea de bilete a fost atât de mare încât a blocat site-ul Ticketmaster, ceea ce a determinat o audiere a practicilor comerciale ale acestuia de către Senatul american.

La începutul turneului, în vară, fanii fără bilete s-au adunat în parcări doar pentru a asculta muzica. În Seattle, concertele ei au generat o activitate seismică echivalentă cu un cutremur cu magnitudinea 2,3.

"Mă simt ca un moment de avânt al carierei mele, care se întâmplă la 33 de ani", a declarat ea pentru Time. "Şi, pentru prima dată în viaţa mea, am fost suficient de rezistentă mental pentru a accepta ceea ce vine cu asta".

Vedeta a vorbit, de asemenea, despre idila ei înfloritoare cu starul de fotbal american Travis Kelce.

Cuplul a ajuns pe prima pagină a ziarelor în septembrie, când Swift a fost văzută alături de mama lui Kelce la unul dintre meciurile acestuia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO