Eveniment

Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise; coada se întinde pe 30-40 de metri

Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de...

Autor: Claudiu Surmei

25.11.2016, 08:03 815

"Trebuie să venim de la prima oră, ca să ajungem la timp la muncă. Oricum ne-am învoit pentru câteva ore. Nu e normal să stăm la cozi, dar la noi aşa a fost mereu şi nu o să se schimbe prea curând", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian.

"Aşteptăm afară în frig şi o să mai aşteptăm şi înăuntru la ghişeu. Părerea mea este că sunt prea puţine ghişee, prea puţini angajaţi pentru câţi oameni vin aici zilnic", a declarat, pentru MEDIAFAX, şi Mircea.

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuţii pe prefectul de Bucureşti, Paul Nicolae Petrovan, şi pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar şi pe cei din conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate pentru situaţia de la direcţie.

Cozile de joi s-au întins pe sute de metri, fiind oameni care au fost nevoiţi să aştepte încă de la miezul nopţii.

Pe 8 august, la sediul DRPCIV, din cauza unor probleme tehnice, nu s-a putut susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, nu s-au putut face înscrieri la proba practică şi nu s-au soluţionat nici cererile de preschimbare, a anunţat atunci Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înamtriculare a Vehiculelor. Problemele au fost remediate a doua zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO