Eveniment

Surpriză în fotbal: Patronul lui PSG vrea să cumpere Napoli

Surpriză în fotbal: Patronul lui PSG vrea să cumpere...

Autor: Departamentul Sport

13.11.2019, 12:10 77

Daily Mail anunţă că familia lui Sheikh Al Thani, care patronează PSG, i-a oferit 560 de milioane de euro lui Aurelio De Laurentiis pentru a cumpăra clubul italian.

Situaţia la Napoli e tensionată. Fanii i-au criticat pe jucători, dar şi pe patronul Aurelio De Laurentiis. A cerut ca echipa să rămână în cantonament după meciul din Liga Campionilor cu Salzburg până sâmbătă când era partida din Serie A cu Genoa, dar fotbaliştii nu au respectat ordinul şi riscă sancţiuni, conducătorul dorind să le reducă salariile cu 25 la sută. Rezultatele nefaste şi scandalul din cadrul clubului îl paote face pe omul de afaceri să renunţe la echipă, iar şeicii de la PSG au înaintat deja o ofertă de 560 de milioane de euro.

De Laurentiis e patron la Napoli de 15 an şi deţine şi Bari, echipă din Serie C, iar presa italiană anunţă că sunt şanse mari ca acesta să accepte oferta celor de la PSG. ”Sentimentul e că De Laurentiis şi-a pierdut interesul în Napoli şi acum se confruntă cu o deizie majoră, dacă să vândă Napoli şi să rămână cu echipa din Srie C, Bari, ca fiind singurul său club din Italia. Fanii lui Napoli vor să fiei ”dădăciţi” şi iubiţi, aşa că el are doi ”copii”, nu unul. Napoli şi Bari nu pot fi în aceeaşi ligă. Preşedintele trebuie să aleagă şi să o facă rapid. În opinia mea, jucătorii o percep ca pe o ruptură de conducere. De Laurentiis este un mare investitor, dar acum trebuie să-şi demonstreze din nou calităţile Bari sau Napoli. Trebuie să aleagă”, se arată în Gazzetta dello Sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO