Eveniment

Ştrandul Moghioroş din Bucureşti a fost închis temporar după ce 10 persoane, dintre care şase copii, ar fi fost intoxicate cu clor

Ştrandul Moghioroş din Bucureşti a fost închis...

Autor: Departamentul Social

26.08.2019, 17:39 831

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a informat Ministerul Sănătăţii că a fost suspendată activitatea ştrandului Moghioroş pentru a fi efectuate verificări, după ce şase copii şi patru adulţi au ajuns la spital pentru că ar fi fost intoxicaţi cu clor.

Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost informat de DSP Bucureşti cu privire la suspendarea activităţii ştrandului Moghioroş până la remedierea deficienţelor constatate.

„În urma sesizării Poliţiei sector 6 cu privire la intoxicaţia cu clor a mai multor persoane, printre care şi copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement şi au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente”, informează Ministerul Sănătăţii.

Până la un rezultat final şi remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activităţii acestei unităţi, arată sursa citată.

Şase copii şi patru adulţi care se aflau la un ştrand din Capitală au fost transportaţi la spital, luni, după ce au spus că se simt rău.

Autospeciala CBRN a efectuat măsurători şi a depistat o depăşire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu şi în aerul din jurul bazinului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO