Eveniment

SRI răspunde de 1 aprilie Ambasadei Suediei după gluma "băieţilor blonzi cu ochi albaştri"

SRI răspunde de 1 aprilie Ambasadei Suediei după gluma...

Autor: Departamentul Social

01.04.2019, 14:23 684

Serviciul Român de Informaţii a postat, luni, de 1 aprilie, o replică la mesajul Ambasadei Suediei la Bucureşti, după ce diplomaţii le-au urat "La mulţi ani", în urmă cu câteva zile, "băieţilor blonzi cu ochi albaştri". 

„Mulţumim Ambasadei Suediei la Bucureşti pentru cel mai nou element obligatoriu din codul nostru vestimentar”, au scris, în limba engleză, reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii, luni, de 1 aprilie, pe Facebook.

Mesajului i-a fost ataşat o fotografie cu lentile de contact de culoare albastră, iar pe capacul recipientului se observă antetul SRI.

Mesajul Serviciului vine la câteva zile după ce Ambasada Suediei a transmis serviciului "La mulţi ani" într-un mod ironic, postând pe pe Facebook mesajul "Către 'Băieţii blonzi cu ochi albaştri' de la: Băieţii blonzi cu ochi albaştri. La mulţi ani".

Săptămâna trecută, Serviciul Român de Informaţii a aniversat 29 de ani de activitate, la bilanţul instituţiei participând şi preşedintele Klaus Iohanis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO