Eveniment

Spitalul Universitar: Incendiul a fost lichidat cu extinctoare. Nu s-au înregistrat victime

Spitalul Universitar: Incendiul a fost lichidat cu...

Autor: Oana Despa, Mediafax

05.02.2018, 21:00 60

"Incendiul a fost declanşat la etajul 1 al spitalului de la un UPS situat în camera tehnică a unui angiograf, zona în care nu se află personal medical, pacienţi sau vizitatori, programul desfăşurându-se doar dimineaţă. Incendiul s-a limitat strict la nivelul camerei tehnice, iar pagubele au fost minore, neînregistrându-se victime şi nu a fost necesară intervenţia niciunei autospeciale, incendiul fiind lichidat cu extinctoare", reise dintr-un comunicat de presă transmis de către Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

SUUB a mai precizat că, din motive de securitate, a fost evacuat parţial etajul unu, până la evaluarea situaţiei şi lichidarea incendiului , iar în acest moment, activitatea se desfăşoară normal.

Luni seară, un scurtcircuit la un generator a produs un incediu în Spitalul Universitar. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în momentul în care pompierii au ajuns la Spitalul Universitar, fumul se manifesta la parter şi casa scării, etajele superioare nefiind afectate. Nu au fost pacienţi evacuaţi în urma incidentului, însă 20 de angajaţi ai unităţii spitaliceşti s-au autoevacuat. La faţa locului au acţionat cinci autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO