Eveniment

Sovata mareste afacerile Danubius Hotels

17.02.2004, 00:00 8

Salina Invest, controlata de Danubius Hotels, detine 93,98% din capitalul Balneoclimaterica Sovata, achizitionata in mai 2001 si al carei portofoliu include hotelurile Sovata, Faget si Bradet.
"Hotelul Sovata si-a inceput activitatea in mod gradual de-a lungul anului 2003. Turistii din Romania si Ungaria isi arata deja interesul pentru serviciile oferite, ei reprezentind aproape 90% din totalul clientilor inregistrati. Dupa inaugurarea centrului de tratament balnear, in vara anului trecut, acest punct turistic a fost promovat prin campanii ample de marketing destinate atragerii clientilor", a anuntat compania ungara.
Compania a reamintit ca Hotelul Sovata a fost inchis in primul trimestru al anului trecut, pe perioada lucrarilor de reconstructie. Jumatate din camere au fost puse la dispozitia clientilor din luna aprilie, iar restul in iunie. Investitia Danubius s-a ridicat la sase milioane de dolari.
"Proiectul de reconstructie a inclus si introducerea unui sistem pentru administrarea activitatii restaurantului, precum si a centrului de tratament balnear", precizeaza Danubius. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO