Eveniment

Sorin Blejnar, trimis în judecată

Sorin Blejnar, trimis în judecată

Foto: Mediafax Foto

Autor: Mediafax

11.09.2012, 00:00 74

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar şi alţi 22 de inculpaţi au fost trimişi în judecată de DIICOT Braşov pentru constituire sau sprijinire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul "Motorina", cu un prejudiciu de 22 de milioane de lei, primul termen fiind stabilit pentru 10 octombrie la Tribunalul Braşov.

Potrivit preşedintelului Tribunalului Braşov, judecătoarea Alina Mioc, dosarul a ajuns la instanţă vineri după-amiază, în total fiind trimise în judecată 17 persoane fizice şi şase persoane juridice, primul termen fiind fixat pentru 10 octombrie.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Braşov în 7 septembrie, iar printre cei 17 inculpaţi persoane fizice se numără fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, doi şefi din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Braşov, Monea Claudiu şi Ciobanu Dorel, dar şi fostul deputat braşovean Vasile Bran.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO