Eveniment

Simona Halep vorbeste despre incidentul de pe Arena Naţională, în care a fost huiduită Gabriela Firea: M-am dus strict să arăt trofeul oamenilor

Simona Halep vorbeste despre incidentul de pe Arena...

Autor: Departamentul Sport

15.06.2018, 12:15 1798

Liderul WTA, Simona Halep, a declarat, vineri, referitor la incidentul de pe Arena Naţională, când Gabriela Firea a fost huiduită, că ea nu face politică şi că a mers pe stadion strict ca să împărtăşească bucuria de a arăta trofeul cu fanii săi. 

"Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât", a declarat, vineri, Simona Halep, prezentă la "Halep Challenge", o competiţie de hochei care se desfăşoară la patinoarul din Otopeni.

Luni, la evenimentul dedicat Simonei Halep de pe Arena Naţională, în momentul în care Gabriela Firea şi-a început discursul prin care i-a făcut loc pe scenă Simonei Halep, mii de oameni au huiduit-o la unison. Ulterior, primarul general a transmis că încă de dimineaţă s-a încercat compromiterea acţiunii de ceea ce numeşte „aparatul soroşist”. Apoi, pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost închisă şi redeschisă de mai multe ori, în cele din urmă postarea fiind ştearsă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO