Eveniment

Retea de gaze pentru Oltenita de 9,6 mil. euro

20.05.2004, 00:00 31

Compania nationala de transport a gazelor Transgaz Medias va investi aproximativ 9,6 milioane de euro pentru conectarea la reteaua de gaze a municipiului Oltenita.
Reteaua de conducte, cu o lungime de 70 de kilometri, va furniza gaze naturale municipiului Oltenita si localitatilor aflate pe traseul conductei, pentru acest an fiind prevazuta incheierea lucrarilor pe o portiune de 20 km. Potrivit Ministerului Economiei, termenul de finalizare a proiectului este prevazut pentru luna noiembrie a anului viitor.
Acesta este cel de-al treilea proiect pe care il anunta Ministerul Economiei in domeniul gazelor naturale. Astfel, unul dintre proiecte, in valoare de 10,2 milioane euro, vizeaza alimentarea cu gaze a unor localitati din sudul Romaniei, printre care se numara Alexandria si Zimnicea. Proiectul urmeaza sa fie finalizat in luna iulie a anului viitor.
Celalalt are ca obiectiv conectarea la reteaua cu gaze a unor localitati din judetul Mehedinti, inclusiv a municipiului Drobeta Turnu Severin. Valoarea acestui proiect este de 12,9 milioane euro, termenul prevazut pentru finalizare fiind octombrie 2005.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO