Eveniment

Remco vrea sa devina antreprenor general

16.02.2004, 00:00 25

Remco Romania intentioneaza sa-si dezvolte activitatile de pe piata constructiilor si sa devina din furnizor de constructii metalice prefabricate, antreprenor cu livrari la cheie, a declarat Jan FJ van Vulpen, managing director al companiei.
Firma din Romania este membra a companiei olandeze Remco Ruimtebouw.
"Strategia Remco Ruimtebouw pentru Romania, in urmatorii doi ani, vizeaza schimbarea modelului de afaceri. Dupa ce opt ani am activat in sectorul de furnizare a halelor metalice, intentionam acum sa transformam compania in contractor general de proiecte", a spus van Vulpen.
El a apreciat ca piata constructiilor din Romania va oferi, in urmatorii ani, oportunitati deosebite, ca urmare a atragerii unor investitii  straine semnificative.
Subsidiara din Romania are in derulare sase proiecte cu o valoare totala de 12 milioane de euro. Printre acestea se numara construirea a doua shoow-room-uri, Dacia si Mercedes, in Brasov, respectiv Cluj, si a doua depozite, unul in apropierea Aeroportului Otopeni iar celalalt in Arad.
Remco Building Systems, cu activitati in Romania si Polonia, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 35 milioane euro.
Remco Ruimtebouw face parte din Janssen de Jong Groep, care a raportat, pentru 2003, o cifra de afaceri de 325 milioane euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO