Eveniment

Reacţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, după demisia lui Ţuţuianu: Sunt foarte trist că am pierdut un ministru foarte bun

Reacţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, după demisia...

Autor: Adrian Ilie, Mediafax

06.09.2017, 14:47 176

”Sunt foarte supărat, sunt foarte trist că am pierdut un ministru foarte bun care se pare că a fost victima unei greşeli de comunicare şi nu neapărat din partea dumnealui”, a spus Liviu Dragnea.

El a precizat că a fost informat ulterior de premier asupra deznodământului pe care l-a avut discuţia lui Tudose cu Adrian Ţuţuianu.

”Eram cu premierul Mihai Tudose şi cu vicepremierul Marcel Ciolacu care m-au invitat la prânz (...) Pe terasă au început să apară ştirile, am discutat cu amândoi şi i-am rugat să-i cheme pe ministrul Ţuţuianu şi pe ministrul Mişa să aibă o discuţie foarte serioasă şi să se gândească care sunt cele mai bune variante, eu spunând foarte clar că, dacă ajung la o concluzie, să mă sune şi pe mine”, a relatat Dragnea.

Liderul PSD a apreciat că eroarea de la MApN a fost una serioasă deoarece putea avea consecinţe şi pe plan exterm. ”Este un gest pe care nu l-aş fi dorit. Este un ministru bun, ar un asemenea comunicat nu putea fi fără urmări pentru că a pus sub semnul întrebării şi credibilitatea noastră în rândul partenerilor din cadrul NATO”, susţine Dragnea.

Invitat să comenteze speculaţiile legate de faptul că demisia lui Adrian Ţuţuianu ar fi avut legătură cu dispute interne din PSD, Dragna a răspuns: ”Nuvele şi povestioare. Nu există aşa ceva”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO