Eveniment

Razie la la târgul de maşini Vitan din Capitală

Razie la la târgul de maşini Vitan din Capitală

Autor: Mediafax

10.07.2011, 12:52 734

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac,duminică, o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiindvizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şicomercializarea de produse contrafăcute, a declarat pentru MEDIAFAXpurtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, DianaSarca.

La acţiune participă poliţişti de la Servciulde Investigare a Fraudelor Sector 4 şi echipaje dejandarmi.

"Acţiunea vizează evaziunea fiscală, punereaîn vânzare a unor produse contrafăcute, contrabanda şiidentificarea unor eventuale autoturisme furate", a spus DianaSarca.

Ea a precizat că acţiunea vizează şi comerţulstradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şipersoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte sau produse de uzcasnic.

Acţiunea poliţiştilor în târgul de la Vitan aînceput în jurul orei 10.30.

În urmă cu o zi, poliţiştii de investigare afraudelor au făcut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 alCapitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuricontrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei adeclarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în urma acţiunii suntcercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale,prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000de lei şi au indisponibilizat mărfuri de 20.000 delei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO