Eveniment

Rafo ar putea da afara 500 de angajati

14.01.2004, 00:00 14

RAFO Onesti ar putea disponibiliza in jur de 550 de angajati, desi, in momentul cumpararii, noii proprietari se angajasera sa pastreze forta de munca existenta la acea data, potrivit unor surse sindicale.
Potrivit acelorasi surse, conducerea rafinariei a instiintat pe 19 decembrie 2003 Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Bacau despre aceste concedieri.
"La nivel de societate, numarul personalului aferent procesului de productie este prea mare comparativ cu alte rafinarii din tara. Situatia actuala impune disponibilizari, iar sindicatul nu se va opune. Cei cinci directori urmeaza sa prezinte, joi, sindicatului analiza punctuala asupra structurii de conducere, a posturilor normate necesare, precum si nivelul de salarizare pe individ. Dupa ce se va incheia evaluarea fiecarui salariat, se va trece la intocmirea programului de restructurare", a declarat Ion Marian, liderul sindicatului "Rafinorul" de la RAFO Onesti.
La sfirsitul verii trecute, 358 de angajati de la Rafinaria Darmanesti au fost transferati la RAFO, insa deocamdata nu se stie daca printre cei 550 de anagajati care vor fi disponibilizati se vor numara si acestia. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO