Eveniment

Radu Ghetea, ARB:"Sper ca agricultura sa devina un pion important in economie si ca in 2015 sa tragem linie si sa vedem ca am atras cat mai multe fonduri europene"

03.06.2010, 23:00 22

Radu Ghetea, presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane aBancilor, a declarat ca spera ca antreprenorii romani, care acum,desi au fonduri pentru investitii, se orienteaza spre pietestraine, se vor implica si vor investi mai mult in Romania pana in2020. "Sper ca agricultura sa devina un pion important in economiesi ca in 2015 sa tragem linie si sa vedem ca am atras cat mai multefonduri europene. Atunci vom avea mai multe motive sa fimoptimisti", a spus Ghetea. El a completat ca CEC Bank a deschisrecent in cele 40 de centre judetene birouri dedicate fonduriloreuropene. "Am dat pana in prezent cateva sute de credite sigranturi de peste 200 de milioane de euro", a afirmat presedinteleCEC Bank. Ghetea si-a exprimat insa ingrijorarea in ceea cepriveste cererea pentru creditele de consum, despre care el spunein prezent ca este zero. "Din pacate, oamenii nu vor sa faca uncredit de consum in aceasta perioada, deoarece considera ca nu estemomentul sa se aventureze."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO