Eveniment

Putin tremură la Kremlin după începerea loviturii de stat: Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a ieşit sâmbătă dimineaţă într-o declaraţie televizată, susţinând că are loc o lovitură de stat în Rusia, declanşată de grupul Wagner, controlat de Evgheni Prigojin

Putin tremură la Kremlin după începerea loviturii de...
24.06.2023, 10:25 908

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a ieşit sâmbătă dimineaţă într-o declaraţie televizată, susţinând că are loc o lovitură de stat în Rusia, declanşată de grupul Wagner, controlat de Evgheni Prigojin.

Putin a spus că e o incercare din interior de a înlătura conducerea Rusiei. ”Este un cuţit în spate pentru cetăţenii noştri, este o trădare faţă de cei care luptă pe front. Trebuie să oprim această mişcare”.

Situaţia în Rusia este explozivă. Moscova este blindată de către trupele FSB loiale lui Putin. Evgheni Prigojin, fostul bucătar al lui Putin, se află la Rostov, la 500 de km de Moscova, şi anunţă că se va îndrepta către Capitala Rusiei. ”O bună parte din armată ne susţine”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO