Eveniment

Promisiunea lui Cîţu: Mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut sau nu au putut alţii

Promisiunea lui Cîţu: Mă voi bate pentru PNL aşa cum...

Autor: Gabriel Pecheanu

25.09.2021, 13:51 61

Florin Cîţu le-a cerut delegaţilor de la congresul PNL să îl voteze, pentru că îşi face bine treaba. El a spus că a început spălând vase în SUA şi a ajuns în conducerea unor bănci naţionale.. „Mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut, nu au vrut sau nu au putut alţii să o facă”, spune Cîţu.

„Eu sunt un om de echipă şi vreau să lucrez cu voi toţi, să construim, să facem PNL cel mai mare partid din România. Astăzi nu mă votaţi pe mine, ci votaţi un nou mod de a face politică. Votaţi o echipă. Vă aştept cu toţii în echipa mea. Vă garantez că atâta timp cât voi fi preşedinte deciziile le vom lua împreună. Sunt un liberal convins şi mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut, nu au vrut sau nu au putut alţii să o facă”, a spus Florin Cîţu

El a adăugat că se va lupta pentru refacerea coaliţiei de guvernare, însă niciodată nu va permite ca PNL să fie „îngenunchiat”.

„Eu sunt un liberal convins şi în orice poziţie am fost mi-am făcut bine treaba. Am început spălând vase în SUA şi am ajuns să fac parte din echipe de conducere din bănci naţionale. Sunt azi aici pentru că respect politicile liberale şi nu fac compromisuri. (...) Dragi colegi, suntem o echipă. Construim, nu ne sabotăm propriul guvern. (...) Ludovic Orban a avut un rol important pentru partid, îl apreciez pentru lucrurile bune, aşa cum l-am taxat de fiecare dată pentru lucrurile proaste. Acum PNL trebuie să facă o alegere care să duca partidul la alt nivel. (...) Azi vă cer să votaţi omul faptelor”, a adăugat Cîţu.

Discursul său a fost întrerupt deseori de susţinătorii actualului lider al partidului, care scandau „Orban, Orban”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO