Eveniment

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Autor: Mihaela STOICA

05.10.2014, 12:34 543
Vremea s-a răcit considerabil în ultimele zile, iar noaptea trecută, în Bucureşti s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din această toamnă. În aceste condiţii, peste 1,7 milioane de bucureşteni nu au apă caldă de patru zile, din cauza datoriilor în lanţ dintre RADET, ELCEN şi Distrigaz.
 
Bucureştenii s-au confruntat noaptea trecută cu cea mai mică temperatură din această toamnă: un grad Celsius la periferie. În acest context, majoritatea bucureştenilor din sectoarele 2, 3,4 şi 5 nu au apă caldă de patru zile. Situaţia nu pare să se fi remediat deşi sâmbătă Distrigaz anunţa că reia furnizarea normală de gaze pentru ELCEN.  

"Noaptea a fost rece în toată ţara. Cea mai scăzută temperatură s-a înregistrat la Întorsura Buzăului -  4 grade. În depresiunile Carpaţilor Orientali, în general, au fost temperaturi uşor negative", a declarat pentru gândul meteorologul de serviciu al ANM. În Capitală, la staţia meteorologică Băneasa a fost înregistrat 1 grad Celsius. În centrul Capitalei a fost mai cald, termometrele înregistrând 5 grade Celsius. "Pentru Capitală a fost cea mai scăzută temperatură din această toamnă". În cursul zilei de astăzi se vor înregistra maxime de 20 de grade.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO