Eveniment

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că a fost semnat contractul pentru parcarea din intersecţia Pantelimon-Vergului

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că a fost...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

07.08.2019, 09:41 124

Gabriela Firea anunţă, printr-o postare pe Facebook, că a fost semnat contractul pentru realizarea parcării cu 500 de locuri de tip park&ride de la intersecţia Pantelimon-Vergului, durata de execuţie fiind de un an. Primarul mai anunţă că investiţia se ridică la suma de 21 de milioane euro.

„Am semnat contractul pentru realizarea parcarii de tip park&ride de la intersectia Pantelimon Vergului! Dupa aproape 7 ani de cand trebuia construita aceasta parcare de tip park&ride, am facut, impreuna cu specialistii Primariei Capitalei si ai constructorului, toate demersurile astfel incat acest proiect, atat de important pentru descongestionarea traficului in Bucuresti, sa fie deblocat! Am semnat contractul de executie, au fost obtinute toate avizele, inclusiv autorizatia de construire si s-a emis ordinul de incepere a lucrarilor”, transmite primarul Capitalei, pe Facebook.

În acelaşi mesaj se mai arată că parcarea va avea o capacitate de 500 de locuri, iar durata de execuţie este de 12 luni. Valoarea investiţiei este de 21 milioane de euro.

„În ceea ce priveste costurile de realizare a acestui proiect, ne bazam, conform legii, pe un ritm firesc al incasarilor de la Ministerul de Finante. Reamintesc inca o data ca Primaria Capitalei nu incaseaza taxe si impozite, bugetul Primariei Generale fiind alimentat peste 90% din impozitul pe venit. (...) Parcarea de la intersectia Pantelimon Vergului va fi realizata de Asocierea „Tehnologica Radion, TIAB si VIA Proiect”, mai arată edilul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO