Eveniment

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă: Transmitem solidaritate poporului evreu şi Israelului, care se confruntă cu violenţe teribile

 Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă: Transmitem...

Autor: Gabriel Pecheanu

09.10.2023, 10:53 21

De Ziua Naţională a Comemorării Holocaustului, transmitem în primul rând solidaritatea noastră poporului evreu şi Israelului, care în prezent se confruntă cu atacuri şi violenţe teribile, scrie pe Facebook preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

„Astăzi, de Ziua Naţională a Comemorării Holocaustului, transmitem în primul rând solidaritatea noastră poporului evreu şi Israelului, care în prezent se confruntă cu atacuri şi violenţe teribile. Condoleanţe tuturor celor care au pierdut pe cineva drag”, afirmă Nicolae Ciucă.

Liderul PNL aminteşte că data de 9 octombrie reprezintă începutul deportărilor evreilor din Bucovina în Transnistria, în perioada celui de-al doilea război mondial.

„Un moment negru pentru istoria noastră, care nu trebuie uitat. Avem datoria să combatem extremismul şi radicalizarea cu toată convingerea, pentru a evita să cădem în negrele greşeli ale trecutului. Să îi comemorăm cum se cuvine pe toţi cei care au pierit în acea perioadă”, încheie Ciucă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO