Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis laudă trei miniştri din Cabinetul condus de Mihai Tudose

Preşedintele Klaus Iohannis laudă trei miniştri din...

Autor: Mediafax

30.08.2017, 12:27 547

"Acum, cu un nou şi tânăr ministru delegat şi un ministru de externe cu multă experienţă, parcă a renăscut speranţa unei continuităţi şi unei abordări serioase", a transmis preşedintele Klaus Iohannis în cadrul discursului ţinut în faţa ambasadorilor, făcând referire la ministrul pentru Afaceri Europene Victor Negrescu şi ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu.

De asemenea, şeful statului a afirmat că "are speranţe" şi cu ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu, despre care a spus că "pare hotărât" să pună în aplicare înzestrarea Armatei Române, folosind cei 2% din PIB alocaţi în 2017 domeniului apărării.

"România face parte din grupul restrâns de state membre care s-au decis să aloce 2% din PIB pentru cheltuielile de apărare. Şi aici am speranţe cu noul ministru al Apărării, care pare a fi foarte hotărât în a pune în practică această chestiune, împreună, desigur, cu premierul", a mai spus Iohannis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO