Eveniment

Preşedintele Iohannis participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Preşedintele Iohannis participă la slujba de duminică...

Autor: Petru Mazilu

09.04.2023, 10:25 26

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi prima doamnă, Carmen Iohannis, participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 10.00. Klaus şi Carmen Iohannis au intrat în biserică pentru a participa la slujba de duminică.

Anterior, Administraţia Prezidenţială a transmis mesajul preşedintelui Iohannis dedicat credincioşilor care sărbătoresc Paştele catolic.

„Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei”, se arată în mesaj.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj şi pentru creştinii care duminică sărbătoresc Floriile.

„Sfintele Paşti ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura şi forţa valorilor creştine, care continuă să ne fie şi astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiaţi în lumina speranţei, a iubirii şi a credinţei!”, se mai arată în mesaj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO