Eveniment

Preşedintele Băsescu va face la ora 20.00 declaraţii de presă

Preşedintele Băsescu va face la ora 20.00 declaraţii de presă

Autor: Mediafax

06.02.2012, 19:04 89

Preşedintele Traian Băsescu va face, luni, la ora 20.00, declaraţii de presă, fiind aşteptat să anunţe premierul desemnat.

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, luni, după consultările PDL cu şeful statului, că în această seară preşedintele Traian Băsescu va anunţa persoana desemnată să formeze noul Cabinet.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat că luni seară va avea loc o discuţie în coaliţie asupra noului Cabinet, care va fi urmată, marţi, la ora 10.00, de şedinţa Colegiului Director al PDL, precizând că partidul a formulat la Cotroceni o propunere foarte clară de premier.

Blaga a spus, după consultările de la Palatul Cotroceni, că PDL are "o propunere foarte clară" pentru viitorul premier.

El a refuzat să nominalizeze, argumentând că acest rol îi revine preşedintelui Traian Băsescu, în conformitate cu prevederile Constituţiei.

Blaga a anunţat că liderii PDL se vor întâlni, informal, în această seară, pentru discuţii despre viitorul guvern, iar marţi dimineaţă este programat Colegiul Director al PDL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO