Eveniment

Preşedintele Băsescu şi emirul din Qatar au discutat despre întărirea cooperării bilaterale

no title

Foto: Qatar News Agency

Autor: Mediafax

22.11.2011, 23:33 597

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, marţi, la Doha, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, despre relaţiile bilaterale şi despre modalităţile de întărire a cooperării dintre cele două state, transmite Qatar News Agency (QNA).

"Şeicul Hamad Bin Khalifa Al Thani a avut, marţi seară, o rundă de discuţii la Palatul Al Wajabh, cu preşedintele român Traian Băsescu aflat într-o scurtă vizită de lucru în Qatar. Cei doi şefi de stat au trecut în revistă relaţiile bilaterale şi modalităţile de a le intensifica. Discuţiile au avut ca temă şi un set de alte subiecte regionale şi internaţionale de interes reciproc", scrie sursa citată.

Qatar News Agency relatează că, preşedintele Băsescu şi delegaţia care îl însoţea au fost întâmpinaţi şi apoi conduşi la aeroport de şeful Departamentului de protocol al Ministerului de Externe de la Doha, Mohamed Khater Al Khater, de ambasadorul Qatarului în România, Salim Abdullah Al Jaber şi de ambasadorul român în Qatar, Adrian Măcelaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO