Eveniment

Premiul de la Loto isi asteapta castigatorul

14.10.2003, 00:00 12

Castigatorul marelui premiu la extragerea Loto 6/49 de duminica nu se prezentase inca ieri sa-si ridice banii, o suma impozabila de aproximativ doua milioane de dolari, biletul fiind jucat la o agentie din judetul Timis.
Acesta este cel mai mare premiu pus vreodata in joc de Loteria Romana 6/49.
Potrivit unor surse din cadrul Loteriei Nationale, urmeaza ca biletul sa fie validat si sa se decida la ce loterie din judetul Timis a fost jucat. Castigatorul are la dispozitie un an ca sa-si ridice banii.
Acesta este al doilea jucator care a pus numere la o loterie din Timis si care devine milionar in dolari, dupa ce anul trecut, in 9 noiembrie, un alt timisorean a castigat la 6/49 primul milion de dolari dat de Loteria Romana.
Fondul total de castiguri la extragerea de duminica a depasit 110 miliarde de lei, conform informatiilor aparute pe pagina de internet a Loteriei Nationale.
Premiul la categoria intii a extragerii de duminica 6/49 consta intr-o suma impozabila de 69,8 miliarde de lei si un apartament de trei camere in Bucuresti.
La aceeasi extragere, 195 de jucatori au ghicit cinci din cele sase numere castigatoare, premiul pentru aceasta categorie constand intr-un autoturism Dacia 1310 pentru fiecare jucator. La categroia a treia (patru numere din sase), au fost 9.202 castigatori, premiul avand o valoare de 1,7 mil. lei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels