Eveniment

Premiu pentru privatizarea Sidex

12.12.2002, 00:00 18

Raiffeisen Financial Advisors (RFA) a primit de la revista britanica Euromoney premiul pentru cea mai buna societate de consultanta pentru fuziuni si achizitii din Romania. Distinctia a fost acordata in special pentru contributia la privatizarea combinatului siderurgic Sidex Galati. RFA a fost consultantul grupului indian LNM Holdings, care a devenit in final actionar majoritar al Sidex.
"Noi, cei din strainatate, priveam de la distanta cum se desfasoara procesul de privatizare si ne gandeam ca nu va fi niciodata dus pana la capat asa cum trebuie. Pana la urma s-a intamplat, iar acest lucru se datoreaza si Raiffeisen Financial Advisors", a declarat Martin Born, reprezentantul Euromoney.
Premiul a fost inmanat lui Victor Cionga, presedintele RFA Romania, care a precizat ca succesul privatizarii Sidex s-a datorat in primul rand vointei investitorului si a autoritatilor romane.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO