Eveniment

Predoiu, audiat de comisiile parlamentare, în lipsa cvorumului de lucru

Autor: Eliana Radulescu - Mediafax

08.02.2012, 14:36 200

Comisiile juridică, pentru cercetarea abuzurilor şi pentru drepturile omului de la ambele Camere ale Parlamentului au început, miercuri, audierea candidatului pentru funcţia de Ministru lal Justiţiei, Cătălin Predoiu, în lipsa cvorumului de lucru.

La începutul şedinţei, preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Daniel Buda, a anunţat că nu este îndeplinit cvorumul necesar, fapt care va fi consemnat în procesul-verbal ce va fi întrocmit la sfârşitul şedinţei şi care va fi transmis plenului, care este "suveran" în ceea ce priveşte votul de învestitură.

El a precizat că, totuşi, Predoiu va fi audiat de cele şase comisii parlamentare - cele două comisii juridice, comisiile pentru cercetarea abuzurilor şi comisiile pentru drepturile omului ale Parlamentului.

Pe de altă parte, secretarul Comisiei juridice a Senatului, Mircea Andrei, a solicitat ca în procesul-verbal al şedinţei să se menţioneze că lipsa cvorumului este cauzată de absenţa parlamentarilor PSD şi PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO