Eveniment

Ponta: ''Alina, te rog, nu îţi da demisia! Vrem să câştigăm şi parlamentarele! ''

Ponta: ''Alina, te rog, nu îţi da demisia! Vrem să...

Autor: Cristi Citre

05.06.2016, 22:20 192

''După doi ani, în seara asta e momentul să fiu generos - Alina, te rog, nu îţi da demisia!!! Rămâi la şefia PNL ,că îi reprezinţi cu adevarat pe cei rămaşi acum acolo! Şi nu pleca - vrem să câştigăm şi parlamentarele! Te rog mult Alina, ţine-l şi pe Perdoiu "to be elected"!!! A fost preşedinte, a fost Prim Ministru, a fost acum şi Primar General - urmează alegeri pentru Secretar General ONU! Ce penibili siniştri!!!'', a scris Victor Ponta pe Facebook.

Cătălin Predoiu a anunţat, duminică seara, că dacă se confirmă rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit cărora este pe locul trei la numărul de voturi obţinute pentru Primăria Bucureşti, îşi va depune mandatul din funcţia de preşedinte PNL Bucureşti.

Potrivit unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi şi va deveni primarul Capitalei, obţinând 42,4% din sufragii , urmată de Nicuşor Dan cu 29,8% din voturi şi Cătălin Predoiu cu 12,03%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO