Eveniment

Polonezii de la Selena se uita dupa un producator roman

19.05.2006, 00:00 11

Selena Romania, subsidiara producatorului polonez de spume poliuretanice, etansanti si adezivi Selena, intentioneaza sa fuzioneze cu un producator roman de adezivi.

"Suntem in perioada de testare a posibilitatilor tehnice pe care piata romaneasca le ofera, dar speram sa deschidem o unitate proprie de productie sau sa fuzionam cu un producator roman cat mai curand", spune Dorin Spataru, directorul general al Selena Romania.

Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 5,2 mil. euro, in crestere cu 30% fata de 2004. Selena Romania este prezenta pe piata romaneasca din anul 2000 cu activitati de distributie si a fost prima reprezentanta in afara Poloniei.

"Anul acesta ne vom creste prezenta pe piata din Republica Moldova, unde activam de la inceputul anului 2005", precizeaza directorul general al companiei.

Potrivit estimarilor proprii, compania detinea la finele anului trecut o cota de piata de 33% in sectorul spumelor poliuretanice si de 12,5% in vanzarile de produse de etansare. Piata spumelor poliuretanice, principalul produs al companiei Selena, este estimata pentru 2005 la 8,5 mil. euro, in crestere cu 15-20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO