Eveniment

(P) SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR, în care se efectuează intervenţii complexe din chirurgia cardiovasculară minim invazivă

(P) SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului...
20.11.2023, 08:00 82
SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR, în care se efectuează intervenţii complexe din chirurgia cardiovasculară minim invazivă.
 
Sălile de operaţie şi noua secţie de terapie intensivă cardiovasculară inaugurate în urmă cu 12 luni au permis dezvoltarea activităţii Centrului de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă, cu rezultate remarcabile.
 
Dintre intervenţiile pe inimă şi pe vasele mari, 64% au fost realizate prin tehnici minim invazive, chirurgicale, endovasculare sau hibride. Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România acreditat international.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO