Eveniment

O veste bună: Termoenergetica anunţă că a încărcat 80% din punctele termice

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă, marţi, că aproximativ 80 la sută din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii.

Pentru restul de 20 de procente, instalaţiile nu s-au încărcat încă, deoarece asociaţiile de proprietari au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în defăşurare lucrări la reţeaua secundară.

Este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor, astfel încât agentul termic să parcurgă întrega instalaţie de încălzire. De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

„Precizăm că după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic. Vă comunicăm şi faptul că instituţia noastră a început furnizarea căldurii şi către spitale, şcoli, grădiniţe, cămine de bătrâni şi către celelalte instituţii care au solicitat acest lucru. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor care apar în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002”, transmite compania.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.