Eveniment

O adolescentă de origine română, printre cei 77 morţi, în urma atentatelor din Norvegia

O adolescentă de origine română, printre cei 77 morţi, în urma atentatelor din Norvegia

Autor: Mediafax

29.07.2011, 20:54 997

Atacurile comise pe 22 iulie în Norvegia s-au soldat cu 77 demorţi, nu cu 76, aşa cum se anunţase până acum, potrivit noii listecu numele victimelor furnizată vineri de poliţia norvegiană.

Poliţia norvegiană a publicat vineri seara o nouă listă,actualizată, a victimelor identificate în mod oficial, bilanţultotal fiind de 77 de morţi.

Poliţia din Oslo a explicat diferenţa faţă de bilanţul oficial,care era până acum de 76 de morţi, prin decesul unei persoane carefusese rănită în atacuri.

Şaizeci şi nouă de persoane au fost ucise în atacul armat de peInsula Utoya, iar opt în explozia unei maşini-capcană în apropiereasediului Guvernului norvegian, în centrul oraşului Oslo.

"În acest moment, nu mai căutăm dispăruţi", a declarat HenningHoltaas, purtătorul de cuvânt al poliţiei norvegiene.

Bilanţul de 77 de morţi este cel definitiv, cu excepţia cazuluiîn care ar mai muri vreuna dintre persoanele rănite.

Printre persoanele ucise se află şi adolescenta de origineromână Holst Karin Elena

Poliţia norvegiană anunţă că adolescenta de origine română HolstKarin Elena a fost ucisă în atacul comis pe 22 iulie pe insulaUtoya.

Lista actualizată a numelor victimelor a fost publicată vinerila ora 18.00 (19.00, ora României) pe site-ul oficial al Poliţieinorvegiene, www.politi.no.

Pe listă figurează numele adolescentei Karin Elena Holst,născută pe 18.08.1995, precizând că aceasta a fost ucisă în atacularmat de pe insula Utoya.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO