Eveniment

Noi schimbări pentru referendum. Liviu Dragnea: PSD face acţiuni de informare. Întrebarea de la referendum este destul de neclară

Noi schimbări pentru referendum. Liviu Dragnea: PSD face...

Autor: Departamentul Social

27.09.2018, 12:13 4651

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că social democraţii vor face acţiuni de informare cu privire la referendumul ce vizează redefiniea familiei, deoarece întrebarea care va fi pusă pe buletinele de vot este destul de neclară.

“Întrebarea care e pusă pe buletinul de vot este destul de neclară şi trebuie să îi ajutăm pe oameni să voteze în cunoştinţă de cauză”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD se implică în campania electorală, Dragnea a spus că nu, dar face o acţiune de informare.

"Doamna premier a spus ce am discutat în Biroul Naţional că PSD va face acţiuni de informare, ceea ce e corect", a spus liderul PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în timpul reuniunii socialiştilor europeni, la Bruxelles, că este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă referendumul pentru familie, dar că PSD nu va face campanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO