Eveniment

Noi reglementări pentru companiile de transport: geam despărţitor de client, aviz psihologic şi buton de panică - VIDEO

Noi reglementări pentru companiile de transport: geam despărţitor de client, aviz psihologic şi buton de panică VIDEO

Autor: inCont.ro

25.03.2012, 19:05 1447

Maşini noi cu geam care îl desparte pe şofer de clienţi, aviz psihologic pentru toţi taximetriştii şi un buton de panică, menit să dea alarma direct la 112. Acestea sunt noile reglementări pe care ar fi obligate să le respecte companiile de transport, dacă legea propusă de un deputat va trece de votul Parlamentului.

Până una alta măcar să scapam de taximetriştii în şlapi si bermude, certaţi cu apa şi sapunul, dar şi de cei care le ştiu pe toate, mai puţin adresa la care trebuie să ajungă.

Mulţi dintre cei care merg zi de zi cu taxiul se plâng de atitudinea soferilor. Unii fumează când conduc, vorbesc tare la telefon sau intervin in discuţiile clientilor, fără să le ceară permisiunea.

Însă uneori chiar taximetriştii cad victime agresiunilor. Din păcate, atât în Bucureşti cât şi in ţară, au fost şoferi de taxi care şi-au pierdut viata după ce au fost atacaţi de clienţi.

Toate aceste neplăceri ar fi semnificativ reduse, dacă Parlamentul îşi va da acordul pentru noile reglementări propuse de un deputat al puterii.


Noi reglementari pentru companiile de transport: geam despartitor de client, aviz psihologic si buton de panica VIDEO pe www.incont.ro

Citeşte mai multe pe inCont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO