Eveniment

Nicuşor Dan: Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aprox. 34 de mil. de lei

Nicuşor Dan: Anul acesta, am investit în reparaţia...

Autor: Gabriel Pecheanu

23.12.2023, 17:00 108

Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafaţa totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătraţi, afirmă Nicuşor Dan. El afirmă că lucrările vor continua pe toate străzile şi bulevardele administrate de PMB.

„Se repară trotuarele pietonale de pe Bd. Regina Elisabeta, str. Inginer Anghel Saligny, str. Ilfov, str. George Georgescu. Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafaţa totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătraţi”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că Administraţia Străzilor Bucureşti a executat lucrări de reparaţii pe artere principale din toate cele şase sectoare ale oraşului, printre care Splaiul Unirii, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Şoseaua Chitilei, Calea Griviţei, Şoseaua Pantelimon, Drumul sării, Şoseaua Virtuţii.

„Lucrările vor continua şi anul viitor, pe toate străzile şi bulevardele pe care le administrăm şi au nevoie de reparaţii”, încheie Dan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO