Eveniment

Ministrul Justiţiei Florin Iordache, apostrofat de deputaţii USR, în Parlament; Replica unui deputat PSD: "Băi sălbaticilor! "

Ministrul Justiţiei Florin Iordache, apostrofat de...

Autor: Liviu Dadacus

01.02.2017, 14:55 1082

Iordache a venit miercuri la Parlament şi a început o conferinţă de presă în holul care deserveşte sala de grup a PSD. În momentul în care a dorti să se adreseze reprezentanţilor presei, mai mulţi parlamentari USR au venit în jurul lui, aceştia strigându-i "Ruşine!" şi afişând mesaje scrise pe hârtii A4 cu acelaşi text.

Mai mult, un parlamentar USR s-a aşezat pe jos, în faţa pupitrului unde Iordache susţinea conferinţa de presă, afişând o coală A4 cu mesajul "ruşine!" şi purtând la gât o eşarfă tricoloră.

În acel moment, Iordache a întrerupt conferinţa şi i s-a adresat celui care stătea jos, în faţa pupitrului: "Vă rog frumos, puteţi...nu suntem în piaţă...".

"Nu sunt în piaţă, sunt în Parlamentul României", i-a replicat parlamentarul USR, dar Iordache s-a întors şi a plecat spre sala de grup, unde a invitat şi reprezentanţii presei pentru a putea continua conferinţă.

La intrarea în sala de grup, un parlamentar PSD i-a apostrofat pe reprezentanţii USR. "Băi sălbaticilor, băi! Băi nesimţiţilor, băi", li s-a adresat social-democratul parlamentarilor USR, intrând în sala de grup.

Iordache a continuat conferinţa de presă în sala de grup, el explicând o serie de aspecte ale acteor normative pe domeniul Justiţiei, dar refuzând să preia întrebări de la jurnalişti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO