Eveniment

Ministerul Dezvoltării anunţă: Au fost semnate 13 noi contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional. Valoarea lor se ridică la 40 de milioane lei

Ministerul Dezvoltării anunţă: Au fost semnate 13 noi...

Autor: Cosmin Pirv

22.08.2022, 08:24 40

Ministerul Dezvoltării a anunţat luni că au fost semnate 13 noi contracte de finanţare prin POR, în valoare de peste 40 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, au fost semnate 13 noi contracte de finanţare, în valoare totală nerambursabilă de 40.137.726,32 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR).

Dintre acestea, 6 proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale şi recreative, precum şi eficientizarea energetică din: comuna Dumitreşti (jud. Vrancea), pentru reabilitarea energetică a clădirii administrative, municipiul Călăraşi, pentru incluziunea socială a copiilor din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copiii cu Handicap Sever Călăraşi, municipiul Sebeş (jud. Alba), pentru reabilitarea spaţiului public urban şi a zonei pietonale pe strada Alunului, municipiul Moineşti (jud. Bacău), pentru amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copii în Parcul Tei, Fundaţia „Hand of Help” (jud. Botoşani), pentru „Închiderea Centrului de Plasament Hand of Help Botoşani şi crearea unor alternative de tip familial - Proiect 1” şi Parohia Reformată Jebucu (jud. Sălaj), pentru închiderea Centrului de plasament prin înfiinţarea unui centrul de zi şi a unei case de tip familial pentru copii.

Alte 7 proiecte au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea activităţii şi achiziţia de echipamente moderne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO