Eveniment

Mesajul lui Daniel Dines pentru antreprenorii români, la Gala ZF 2021: Aş dori să transmit un mesaj de încurajare antreprenorilor români şi să le spun - din experienţă - că dacă au curaj („Dream big”, cum spun americanii), rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, li se vor întâmpla lucruri bune

Mesajul lui Daniel Dines pentru antreprenorii români, la...

Autor: Ştefan Stan, Eduard Ivanovici

18.11.2021, 12:55 194

Daniel Dines, co-fondatorul UiPath, le-a transmis antreprenorilor români să aibă curaj şi să îndrăzească să viseze ”măreţ”, cu ocazia Galei ZF 23 de ani. 

”Întrucât tema galei din această seară este „Căutarea unui model de creştere pentru România şi CEE”, aş dori să transmit un mesaj de încurajare antreprenorilor români şi să le spun - din experienţă - că dacă au curaj („Dream big”, cum spun  americanii), rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, li se vor întâmpla lucruri bune”, a transmis Daniel Dines, co-fondatorul UiPath. 

Ziarul Financiar a premiat în cadrul Galei cele mai valoroase 10 companii din economie, UiPath situându-se pe primul loc, cu o evaluare de 22,89 mld. euro. Odată cu listarea la New York, firma pornită în urmă cu câţiva ani în Bucureşti a ajuns să valoreze cât următoarele cinci poziţii la un loc. Anul trecut, aceeaşi companie era pe primul loc în clasament, însă la o valoare de piaţă de 10,5 miliarde de euro.

„Suntem onoraţi să fim recunoscuţi încă o dată drept „cea mai valoroasă companie” de către ZF, publicaţie care a scris despre UiPath încă din primele momente, când eram la început de drum. Premiul vine la sfârşitul unui an de succes pentru UiPath, când ne-am listat pe Bursa din New York în urma unuia dintre cele mai mari IPO-uri ale unei companii tehnologice în 2021”, a adăugat Dines la Gala ZF. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO