Eveniment

Mediul academic, mediul de business şi Guvernul se întalnesc în ASE pentru 5 zile de dezbateri

Mediul academic, mediul de business şi Guvernul se...
18.03.2016, 09:23 1407

Începând de luni, 21 martie şi până vineri, 25 martie, se va desfăşura unul dintre evenimentele cheie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, şi anume, Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat. 

La ediţia de anul acesta vor fi prezenţi peste 80 de speakeri şi sunt aşteptaţi aproximativ 1500 de participanţi. Evenimentul are loc în cadrul Academiei de Studii Economice, clădirea Ion N Angelescu, în sălile Aula Magna şi Virgil Madgearu.

Aflat la cea de-a 3 a ediţie, FSDE are ca scop mobilizarea reprezentanţilor din sistemele: guvernamental (miniştri, secretari de stat), privat şi educaţional, pentru elaborarea de documente şi strategii, în vederea îmbunătăţirii colaborării dintre cele trei sisteme şi evoluţia societăţii.

Proiectul reprezintă o platforma imparţială, unde nivelul de colaborare relativ scăzut dintre factorii decizionali din sistemele menţionate anterior devine o oportunitate de cunoaştere şi învăţare, stimulând comunicarea eficientă, bazată pe dezbaterea unor subiecte de actualitate. Pe toată durata evenimentului, participanţii vor avea posibilitatea de a discuta cu specialiştii, demnitarii şi profesorii prezenţi, aceste discuţii fiind motorul unei schimbări în societate, prin propunerea unor proiecte pe termen lung şi a unor planuri de acţiune pentru implementarea acestora. Implicarea tinerilor în dezbatere creează pentru ei atât un context în care părerile şi dorinţele lor să fie ascultate de persoane ce au puterea de a crea schimbări pozitive, cât şi o platformă de educaţie non-formală, unde pot învăţa de la experţi.

Anul acesta, evenimentul se derulează  pe durata a cinci zile, cu implicarea tuturor facultăţilor din cadrul Academiei de Studii Economice. Formatul evenimentului include forumuri desfăşurate sub formă de dezbateri, în panel, cu moderatori, şi prezentări de lucrări academice.

Pentru cine este interesat, puteţi vedea mai multe detalii aici: Facebook (https://www.facebook.com/TheFSDE) şi website: www.FSDE.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO